gyakran ismételt kérdések

Mind rendszeres, mind alkalmi feladatok kiszervezésével tudsz hozzám fordulni. Szívesen támogatlak igényed szerint  napi, heti, havi rendszerességgel, vagy eseti megbízással.

Felveszed velem a kapcsolatot a weboldalon megtalálható elérhetőségek egyikén: email, telefon.  Egy lehető legrészletesebb feladatleírás megkönnyíti a kivitelezésre szánt  idő megbecsülését. Miután pontosítottuk a teendőket, email-en megküldöm az ajánlatom, mely a pontos feladat leírását és árajánlatot tartalmazza. Ha egyetértesz vele és elfogadod, kezdődhet is a munka.

Az Adatkezelési Nyilatkozat tartalmazza felelősségemet adataid kezelésére vonatkozóan. Ennek aláírását  követően biztosítasz engem nyilatkozatban arról, hogy adataid kezeléséhez hozzájárultál, miután megismerted az Adatkezelési Nyilatkozat tartalmát. 

A munka tárgykörét illetően egy szoftver generálta erős jelszavakat használok és dupla mentést végzek.

 

 

A megbízásokat alapjában véve a lehető leggyorsabban teljesítem. Amennyiben konkrét határidőre elvégzendő feladatról van szó, kérlek tájékoztass erről előre. Nagyobb volumenű projektmunkára vonatkozólag együtt határozzuk meg a teljesítés idejét.

A munka teljesítéséhez szükséges nettó munkaidőt perc alapon számoljuk el, amit Toggl applikációval mérek. Havi 10 munkaóra alatti megrendelésnek a számlázása a teljesítést követően történik, átutalással 8 nap fizetési határidővel. Minden más esetben egyedileg rögzítjük a Megbízási Szerződésben a fizetési ütemezést.
Ahhoz, hogy vállalkozásod a legkimagaslóbban tudjam segíteni, arra van szükségem, hogy a feladat egészéről és a részfeladatokról a lehető legrészletesebb tájékoztatást kapjam.  Így félreértéseket el tudunk kerülni, valamint időt spórolunk és kevesebb kérdés merül fel a megoldás során.
 
A rendszeres visszajelzés segíti a haladásom, és információt kapok arról, hogy a munkám az elvárásaidnak megfelel-e. Abból tudok tájékozódni, hogy mindent kívánságod szerint végzek-e el, ha építő kritikát és pozitív visszajelzést kapok.
 
Örömmel tölt el, hogy együtt dolgozhatunk!