miért is éri meg VA-val dolgoznod?

hogy ne maradj le a konkurenciádtól

Több időt nyersz a vállalkozásod fejlesztésére

Ha meg tudod tervezni a napodat és a cégeddel tudsz foglalkozni, akkor gyorsabban ér el sikereket vállalkozásod. A vállalkozók többsége nehezen delegálja adminisztratív terheit, ezért elúszik az idejük és nem tudnak száz százalékban arra a területre koncentrálni, amiben igazán jók.

Az üzleti kapcsolataid ápolására és új üzletek megkötésére tudsz nagyobb fókuszt tenni

Ha ügyintézés, szervezés vesz el értékes időt Tőled, az az üzletedet negatívan befolyásolja. Vállalkozásod fejlődése érdekében elérkezik a pillanat, mikor bele kell vágni a kiszervezésbe, Neked pedig arra kell fókuszálnod, ami előbbre viszi vállalkozásod: a kapcsolatépítésre, szakmai fejlődésre.

hogy kiadásaid csökkenjenek

Pénzt takarítasz meg az adminisztrációs költségeken

Vállalkozótársként munkajogi elköteleződésed nincs, és csak a ténylegesen elvégzett munkaidőt számolom el. Még irodát és irodai eszközöket sem szükséges vásárolnod vagy bérelned, hiszen saját eszközeimmel dolgozom a saját irodámban.

Cégednél bekövetkezett munkaerőhiány esetén nem kell új alkalmazottat keresned

Rugalmas munkavégzésem azt is lehetővé teszi, hogy átmeneti időszakra nyújtsak segítséget Neked, például ha alkalmazott kollégád szabadságon, vagy betegállományban van. Helyettesítek ideiglenes időszakra kieső kollégát (pl. gyermekápolási távollét), vagy részt tudok venni projektmunkáidban.

hogy hatékonyabb lehess

Több időd jut kapcsolódásra, pihenésre

A szervezetednek szüksége van pihenésre. A regenerálódási időszakban jönnek az ötletek, ami üzleti vállalkozásod fejlődését is segíti. Melyek vajon azok a "nemszeretem" feladatok, amiktől végre meg lehetne megszabadulni?

Végre együtt lehetsz a családoddal

Ismerős az állandó lelkifurdalás érzése, hogy nem tudod edzésre kísérni a gyereket, utolsó pillanatban esel be a családi összejövetelre és otthon is az íróasztalnál eszed meg a vacsorád, nem a családdal? Sok vállalkozó egyszemélyben próbál minden feladattal megbirkózni. A "nem érek soha a végére" okozta állandó stressz kihat viszont sajnos a magánéletre.

Virtuális asszisztenssel vajon olcsóbb az együttműködés?

virtuális asszisztens előnyei

Cégvezetőknek

Üzletasszonyoknak

Kisvállalkozóknak

Középvállalkóknak